Devlet personel Başkanlığının 09 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki işçi personel eksikliği için 110 işçi personel alacak.Süleyman Demirel Üniversitesi bildirisinde, rektörlük makamından alınan olura istinaden Park ve Bahşeler Şube Müdürlüğüne Süleyman Demirel Üniversitesi yerleşkelerinin yeşil alanlarının bakımı ve bu alanlara seralarda yetişririlen bitkilerin dikilmesi için görevlendirilecek işçi alacak.Süleyman Demirel Üniversitesi bu işlerde çalışmaların yetersiz olması sebebi ile toplamda 110 işçi alacak. 90 günlük süre ile çalışacak olan işçi personel adayları başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır. Adaylar bu doğrultuda başvurularını en geç 20 Mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Alımını yapacak olduğu 110 adayı Temmuz, Ağustos ve Eylül ayında görevlendirecek. Buna göre başvurusunu yapan adaylar, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından kura çekimi ve sözlü mülakata tabii tutulacaklardır. Yapılacak Kura çekimi Süleyman Demirel Üniversitesi yapı İşleri ve Teknik Daire Bağşkanlığında noter huzurunda 26 mayıs 2017 tarihine yapılacaktır. Sözlü Mülakat ise 12 Haziran Pazartesi ve 13 Haziran Salı günü saat 09:00 da yapılacaktır. Kura çekiminden ve sözlü mülakatta başarılı olan adaylar ise 03 temmuz 2017 tarihinde görevine başlayacaktır.

- Üç Aylık Geçici İşçi 104 kişi
- Üç Aylık Geçici İşçi Engelli 4 Kişi
- Üç Aylık Geçici İşçi Eski Hükümlü ve Terör Mağduru 2 Kişi


Yukarıdaki alımlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Web sayfasından yayımlanan ilanları takip etmeksi gerekmektedir. İlana başvuru yapacak adaylar mutlaka 18 yaşından gün almış olmaları gerekmekte olup ve yukarıdak durumlara uygun iş statüsünden sadece birisine başvuru yapılacaktır. İlanın tam metni için ( https://goo.gl/258S6m ) bağlantısını kullanabilirsiniz.