Devlet Personel Başkanlığı tarafından 08 Şubat 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine geçici olarak işçi alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Süleyman Demirel Üniversitesi beden işisi, Engelli ve Eski Hükümlü ve Terör Mağduru şeklinde personel alacak. Adaylar aşağıdaki detaylara göre başvurularını yapabilirler.

İLANIN DETAYLARI:

Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlük makamlarından alınan olura istinaden Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğüne Süleyman Demirel Üniversitesi releşkeleri yeşil alanlarının bakımı ve bu alanlara seralarda yetiştirilen bitkilerin dikilmesi için çalışacak geçici olarak 90 günlük süre ile mevsimlik işçi alımı yapacak. 90 günlük bu periyod Nisan, mayıs ve Haziran aylarını kapsayacaktır. Buna göre Süleyman Demirel Üniversitesi geçici 112 İşçi, 5 Engelli işçi ve 3 Eski hükümlü ve Terör mağduru işçi olmak üzere toplamda 120 kişi alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Süleyman Demirel Üniversitesi işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 18 yaşından büyük olmak zorundadırlar. Buna göre adaylara sözlü sınav veya kura çekimi yapılacak. Buna göre Kura çekimi 28 Şubat 2018 tarihinde saat 09:00 da Noter huzurunda Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler biriminde yapılacak.

Sözlü sınav ile 15 Mart 2018 tarihi ile 16 mart 2018 tarihlerinde saat 09:00 da yapılacaktır. Bütün aşamalar sonucunda aaylar 02 Nisan 2018 tarihinde geçivi olarak 90 gün çalışmaya başlayacaklardır. Bu doğrultudua adaylar başvurularını en geç 22 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Daha detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnini incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni