Devlet Personel Başkanlığı tarafından 09 Ağustos 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Nusaybin Çağ Çapğ Sulama birliği bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için boş bulunan işçi personel kadrosuna 1 kişi alacak. Nusaybin Sulama Bilrliği Mardin ilinde bulunmakta olup alım kadroları ve başvuru şartlarına haberimizin devamında ulaşabileceksiniz.

Meslek: Tır-Çekici Şoförü

Deneyim : 3 Yıl

En Az Öğrenim Seviyesi: İlköğretim Mezunu

Çalışma Çekli Geçici/Tam Süreli

Buna göre Nusaybin Çağ Çağ sulama birliği bünyesine 3 yıl deneyimi olan En az ve en fazla ilköğretim mezunu olan Erkek veya bayan olan, Arazide vardiyalı ( gece -Gündüz ) çalışabilecek, En az 3 yıl D Sınıfı sürücü belgesine sahip, ve 3 yıl deneyimi olduğuna dair SGK hizmet dökümü ile belgelendirmek koşulu ile Şoför alımı yapılacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 09 Ağustos 2018 tarihi ile başlayabilir ve en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre adaylar balvurularını en geç 19 Ağustos 2018 tarihine kadar yapmak zorundadırlar. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. Başvuru sonrasında ise 19 Ağustos 2018 tarihinde Nusyabin Çağ Çağ Sulama birliğinde 09:00 ile 18:00 saatleri arasında kura çekimi yapılacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim