Şişecam Kadrolu İşçi Alımı 2016

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları işçi alımı yapıyor. Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları kadrosundaki eksikliği tamamlamak için alt kısımda istediği genel şartlar ile işçi alacaktır. İşte Ayrıntılar.

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları yapmış olduğu duyurusuna göre işçi alımı yapacak. Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları 2015 yılında yaptığı işçi alımlarını 2016 yılında da devam ettiriyor. Sürekli büyüyen bir işçi kadrosu ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları bir çok kadro bekleyen işçiye müjdeli haberi verdi. Alımlar Eskişehirde gerçekleşecek olup, başvuruda bulunacak olan adayların alt kısımdaki niteliklere uygun olmaları gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR:

      - En az Meslek lisesi mezunu veya Meslek Yüksek Okul Mezunu olan adaylar,

     - En az 1 yıl deneyimi olan adaylar ( tercihen )

     - Eskişehirde ikamet eden adaylar,

     - Vardiyalı yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olan adaylar,

     - Askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi olmayan adaylar,

     - Henüz 30 yaşını doldurmamış olan adaylar,

     - Tercihen; Torna, Tesviye, Makine, Metal İşleri, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Bakım ve Onarım, Baskı, Bilgisayarlı Nümerik Kontrol, Makine Ressamlığı, Matbaa, Motor, Döküm ,Endüstriyel Elektronik, Hidrolik Pnomatik Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi, İş Makinaları bölümlerinden mezun olan adaylar,

Şişecam Kadrolu İşçi Alımı 2016 ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/turkiye-sise-ve-cam-fabrikalari-a-s/isci-kadrolu-is-ilani/654312

Editör: TE Bilisim