Sarıyahşi Belediyesi 15 İşçi Alacak

Her belediye gibi Sarıyahşi Belediyesi’de çalışma istihdamını arttırmak adına Geçici İşçi Alımları için İlan yayınladı. Sarıyahşi Belediyesi, bünyesindeki personel ihtiyacını tamamlamak için İŞKUR aracılığıyla 15 geçici işçi alımları yapacağını duyurdu. İŞKUR aracılığıyla Sarıyahşi Belediyesi beden işçisi statüsünde yapılacak olan alımlar için bilinmeyenleri sizler için haberimizde paylaşıyoruz.

 

Sarıyahşi Belediyesi geçici beden işçisi statüsünde çalıştırılmak üzere 15 açık pozisyona personel alacağını duyurdu. İŞKUR'un 01 Şubat 2016 ilanıyla birlikte Sarıyahşi Belediyesi, bünyesindeki 15 işçi açığını kapatmak adına personel alacağını duyurdu. İşçi alımlarında yapılacak kura çekimi 11.02.2016 tarihinde saat 10:00 - 11:00 saatlerinde noter huzurunda Sarıyahşi Belediyesi Başkanlığı  Binasında olacak. Sarıyahşi Belediyesi geçici beden işçisi olarak açıklanan pozisyonda çalışmak isteyen kişiler, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğü veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden elektronik ortamda başvurularını yapabilecekler.

 

Öğrenim Seviyesi En Az İlköğretim olanlar ve Lisans mezunları Sarıyahşi Belediyesi geçici İşçi alımlarına başvuruda bulunabilecekler.Sarıyahşi Belediyesi işçi alımlarında Tercih Edilen İkametgah İlçeleri arasında sadece SARIYAHŞİ'de ikamet edenler yapılacak olan işçi alımlarına başvuruda bulunabilecekler.

 

Sarıyahşi Belediyesi Geçici İşçi Alım İlanı ilişkin daha geniş bir bilgi edinmek isteyenler www.iskur.gov.tr adresine girerek bilmedikleri soruların cevaplarını bulabilirler.

Editör: TE Bilisim