Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı niteliklerde toplamda 74 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı gerçekleştirecek. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık başvurularda son güne gelindi. Başvuru yapmamış veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için bir kez daha İşin Olsa Ekibi olarak bilgi vereceğiz.

İLANIN DETAYLARI:

Sahil Güvenlik Komutanlığı farklı bölgelerde alım gerçekleştirecek. Buna göre, Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı 18 işçi, Marmara ve Boğazlar Komutanlığı 31 işçi, Mersin Onarım Komutanlığı 5 ve Karadeniz Destek Komutanlığı 20 olmak üzere toplamda 74 işçi personel alımı yapılacak. Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı alım yapacağı bu kadrolar içni adaylardan, Güvenlik soruşturmarı ve arşiv araştırmasından olmulu sonuç almak, T.C. vatandaşı olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunu seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, 18 Yaşını doldurmuş olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Sahil Güvenlik Komutanlığı işçi alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı. Buna göre adaylara başvuru süreci olarak 10 gün verildi ve verilen bu 10 günlük sürenin sonuna gelindi.Adaylar başvurularını en geç 07 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlükleri veye internet (www.iskur.gov.tr) aracılığıyla yapılacaktır. Ayrıca ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlanın Detayları

Editör: TE Bilisim