Sağlık Bakanlığı her sene on binlerce personel alımı yapmaya devam ediyor. Kadrolu ve sözleşmeli olarak personel alımı yapmaya devam eden kurum Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen Merkezi Atama ile de binlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Söz konusu bakanlık en çok personel alımı yapan kurumlardan bir tanesi olduğu için adaylar tarafından en çok takip edilenler arasında yer almaktadır. Yeni yayımlanan bildiri ile Sağlık Bakanlığı daimi işçi alımı yapacağı ortaya çıktı.

Kaç Personel Alımı Yapılacak

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulan bildiri ile Sağlık Bakanlığının sürekli personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki toplamda kaç personel alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanan bildiriye göre Sağlık Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 işçi alımı gerçekleştirecek.

Söz konusu personeller başvurularını İl Sağlık Müdürlüğü Kreş ve Gündüz Bakım evi için yapılacak. Başvuru yapmak isteyenler ekte yayımlanmış olan müracaat formunu doldurarak başvurularını yapabilir. Alınacak olan personellerden istenen nitelikler, eğitim seviyeleri konusunda da detaylar başvuru formunda yazmaktadır. Sağlık Bakanlığı bünyesine alınacak olan işçilerin asgari ücret maaş ile çalışacağı da öğrenilen konular arasında yer almaktadır.

Müracaat Formu
Editör: TE Bilisim