Geçtiğimiz günlerde ilana çıkan Sağlık Bakanlığı, yayımladığı ilanda bakanlık bünyesine 6409 personel ve memur alımı yapılacağını aktardı. Konuya yönelik olarak yayımlanan ilanda, bakanlık bünyesine KPSS puanları üzerinden ve noter huzurunda çekilecek kura sonucuyla alımların yapılacağı aktarılmıştı. İlana binlerce kişi başvurdu ve 15 Ocak 2019 tarihinde kura sonuçları saat 20.00 itibariyle kamuoyuna duyuruldu.

Kura sonuçları açıklandı, listeler belli oldu

15 Ocak 2019 tarihinde noter huzurunda kura çekiminin yapılacağını aktardığımız sağlık bakanlığı işçi alımı süreci için, puanlamalar ile yapılan aday listesi ve kura çekim listesi kamuoyuna duyuruldu. Yaptığımız haberlerde bu süreci zaten yakından takip edip sizlere aktarıyor olacağımızdan bahsetmiş, kura sonuçları açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmanızı sağlamıştık. Kura sonuçlarının belli olmasından sonra puanlamalarla oluşturulmuş aday sıralama listesi de netlik kazanmıştı. Bu bilgilere ulaşmak isteyecek, sıralamalara göz atmak isteyecek ziyaretçilerimiz ve adaylar için tüm listelere haberimizde yer veriyor, erişiminize sunuyor olacağız. Aşağıdaki bağlantılardan tüm listelere erişim sağlayabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığına yeni memur ve  işçi alımları

Bakanlık bünyesine mevcut personel ihtiyaçları nedeniyle, yeni personel ve memur alımları gerçekleştirilebilir. Tüm bu alım süreçlerini bizler yine takip ediyor ve sizlere aktarıyor olacağız. İlanlar yayımlandığında bildirim alarak haberdar olabilmek için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Uygulamalar için tıklayınız.

Ambulans Sürücüsü - Önlisans

Ambulans Sürücüsü Listesi Önlisans - Öncelikliler

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi Listesi Önlisans

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi Listesi Lisans

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi Listesi Lisans - Öncelikliler

Kura Kapsamındaki Öncelikliler Listesi