Sağlık Bakanlığı 250 işçi alımı. Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden açıklanan sürekli işçi alımı başvuru şartları ve kadrolar nedir? Sağlık Bakanlığı Merkez ve taşra teşkilatına 4857 sayılı iş kanunu usullere ve esaslara uygun olarak sürekli işçi kadrosunda personel alımlarının başvurularına başlattı. Başvurular İŞKUR üzerinden 17 Haziran 2020 tarihi ile 20 Haziran 2020 tarihleri arasında online ya da ALO 170 hattı üzerinden ya da İŞKUR hizmet birimlerinden gerçekleştirilebilecektir.

İKAMET ŞARTI;

Adaylar başvuru yaparken öncelikli olarak ikametgah ettikleri ilçeler öncelikli olarak karşılanacak.  Marmara Üniversitesi için Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapacak adaylar Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye ve Kadıköy ilçelerinde ikamet etmiş olanlar başvurabilecekler. Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için ikametgâh şartında; Maltepe Tuzla Pendik Kartal ilçeleri başvuru yapabilirler. Sancaktepe Şehit Profesör İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi başvurularında Sancaktepe ilçesinde ikamet edenler başvuru yapabileceklerdir. Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ise Bahçelievler ve Bakırköy ilçelerinde ikamet edenler başvuruda bulunacaktır. İkamet açısından ilçe düzeyinde talebin karşılanmaması durumunda il düzeyindeki başvurular dikkate alınacaktır.

KADRO DAĞILIMI;

250 işçi alımının en çok ayrılan  kadrolarından bir tanesi temizlik görevlisi kadrosu için 108 kişilik istihdam gerçekleştirilecek. Güvenlik görevlisi alımlarında adayların silahlı ÖGG kimlik sertifikasına sahip olmaları istenilecek ve bu kadroda 29 kişi alınacaktır. Elektrikçi 27, bilgisayar sistem kurulum bakım ve Onarım elemanı 21, ısıtma ve sıhhi tesisatçı 21, Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı 10, inşaat boyacısı 13, marangoz 9, kaynakçı 5 kişi alacak.

Başvurular nasıl yapılacak? www.iskur.gov.tr adresinden giren adaylar başka yapmak istediği meslek adını ilan arama sayfasından yazarak işveren türünü seçerek arama yapmaları ve ilgili ilanın son başvuru tarihinden önce başvuru adımları tamamlamaları istenecektir.

İŞİN OLSA