Sağlık Bakanlığı İstanbul ilinde yeni açılan hastaneleri istihdam edilmek üzere 250 işçi alımı ilanı açıklamıştı. İstanbul ilinde yeni açılacak hastanelerin personel ihtiyacının giderilmesine yönelik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni bir açıklama yaparak işçi alımı gerçekleştireceğini ilan etmişti. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere 4 farklı hastanenin ihtiyaç bulunan kadrolarının giderilmesine yönelik olarak başvurular tamamlandı ve yoğun bir gerçekleştirdiği ilan edildi. 4857 sayılı iş kanunu hükümlerine göre gerçekleştirecek işçi alımı başvurularında 17 Haziran ile 20 Haziran tarihleri arasında Online olarak Ali 170 hattı ve şahsi başvurular gerçekleştirilecek tamamlandı. Adayların İstanbul il ve ilçelerinden Kadıköy, Ümraniye, Ataşehir, Üsküdar, Sancaktepe, Ümraniye, Bakırköy, Bahçelievler ilçelerinde ikamet ikamet etmiş olanlar başvuru yaptı.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK!

Kadro dağılımında ise bilgisayar sistem kurulum bakım onarım elemanı, ısıtma, sıhhi tesisatçı, Biyomedikal, cihaz teknolojisi, servis destek elemanı, Özel Güvenlik kimlik sertifikasına sahip güvenlik görevlisi, İnşaat boyacısı, kaynakçı, boyacı, destek elemanı kadrolarında istihdam olacak.

İŞÇİ ALIMINA YOĞUN BAŞVURU OLDU! KURA SONUCU BELLİ OLDU!

İŞKUR tarafından gerçekleştiren başvuruların ardından gözler noter huzurunda gerçekleştirilecek kura sonuçları çevrildi. Kura saat kaçta yapılacak? Bilindiği gibi dünya geneli etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle kurallar katılımsız gerçekleştirilecektir. Kuraya herhangi bir katılımcı almayacak sonuçlar için 7 Temmuz 2020 saat 15:00’de Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden ilan edildi.

Sonuçları öğrenmek için: https://iscisonuc.saglik.gov.tr/Giris.aspx

Editör: TE Bilisim