Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işçi alımı yapacak. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere süreli zamanlı işçi alacak. Sizde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesine katılmak için alt kısımdaki bilgileri inceleyiniz.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 14 haziran 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin işçi ihtiyacını karşılamak üzere 30 günden az ve yılda 90 günü geçmemek şartı ile toplamda 15 adet süreli işçi alacak. Aşağıdaki genel şartlara uyan adaylar 16 Haziran 2016 tarihi ile 17 Haziran 2016 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 3 aylık 90 günden az geçici işçi alımı formunu doldurarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi idari ve mali idari işler birimine elden teslim olarak başvuru işlemi gerçekleştirilmelidir. 

Başvuru için gerekli şartlar nelerdir ?

T.C. Vatandaşı olan adaylar,
En az ilköğretim mezunu olan adaylar,
Alınacak geçici işçiler Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bağlı birimlerine çevre ve temizlik bitimlerine istihdam elilecektir.
Gerçeğe aykırı olan başvuru bilgileri ile başuruda bulunanların başvuruları iptal edilecektir.
Daha önce 2016 yılı içerisinde geçici işçi çalışmaya hak kazanan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir,
İlan şartlarına uyan ve başvurusu kabul edilen adaylar 22 Haziran 2016 tarihinde saat 10:00 da üniversitenin Fener Mahallesi Zihni Derin yerleşkesi ihale salonunda mülakata tabii tutulacatır. 
Başvurusu kabul olupta mülakata gelmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır,
Tebligat adresi olan, adayın başvuru formunda beyan etmiş olduğu adres esas alınır. Meydana gelebilecek adres değişiklği süresi içerisinde idareye bildirmekten aday sorumludur.