Orman Genel Müdürlüğü İşçi Alımı 2016

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı yapıyor. Orman Genel Müdürlüğü bünyesindeki çalışan ihtiyacını karşılamak üzere işçi alıyor. Sizde Orman Genel Müdürlüğü ailesine katılmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü 29 Ocak 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki işçi ihtiyacını karşılamak üzere 1 adet Dozer Operatörü alacak. Alımı yapılacak İşçinin başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleşecektir. 

Adaylarda aranacak şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında 10 gün süreyle ilanda kalacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR’a yapacaklardır. Sözlü sınava, iş ilanında belirtilen kadro sayısının üç katı aday çağrılacaktır. Üç Katı aday; 2014 KPSS P94 puan sıralamasına göre İŞKUR tarafından belirlenecektir.

KPSS puanına göre İŞKUR tarafından belirlenen adayların listesi ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden ilan edilecektir.

GENEL ŞARTLAR

a) Adaylar,

1 -Öğrenim belgesi,

2 -T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğu Adli Sicil Arşiv kaydı ( Adli sicil kaydı bulunması halinde Mahkeme kararları ile birlikte getireceklerdir),

3 -Nüfus kayıt örneği veya nüfus cüzdanı fotokopisi,

4 -2014 KPSS P94 sonuç belgesi,

5 -Müracaat edilen iş için istenilen operatör belgeleri veya sertifikaları,

6-Askerlik durum belgesi, (erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir belge), Örneklerini adreslerine gönderilecek tebligatta belirtilen Bölge Müdürlüğüne istenilen tarihe kadar teslim edeceklerdir.

b) Yukarıda istenilen belgeler ilgili Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ilan sayfasında belirtilen tarihe kadar getirmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Sözlü sınav yeri, saati ve tarihleri ilgili Bölge Müdürlüğünün internet adresinden duyurulacak ve ayrıca adayların adreslerine tebligatla bildirilecek veya evrak tesliminde tebliğ edilecektir. Sözlü ve uygulamalı sınav ilgili Bölge Müdürlüğünde yapılacak olup, sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adayların asil ve yedek listesi Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacaktır.

c) Operatör olarak işe başlayan işçilerin deneme süresi 60 gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

d) Sözlü sınavda başarılı olup, operatör olarak işe başlatılacak adaylar atandığı işyerinde en az 5 yıl çalışacak ve bu süre içinde tayin isteyemeyecektir.

e) Sözlü sınavda başarılı olanın ataması Bölge Müdürlüklerimizce belirlenecek olan İşletme ve Fidanlık Müdürlüklerine yapılacaktır.

İlan olunur.

Editör: TE Bilisim