MSB Lojman Bakım Onarım Destek Komutanlığı İşçi Alımı
Bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak adına MSB Lojman Bakım Onarım Destek Kom. İşçi Alımı yapacak. MSB Lojman Bakım Onarım Destek Kom. İŞKUR aracılığıyla İşçi Alım yapacağını duyurdu. Sizde MSB Lojman Bakım Onarım Destek Kom. İşçi Alım İlanına ilişkin bilgilere haberimizin devamında bulabilirsiniz.
 
MSB Lojman Bakım Onarım Destek Kom. İşçi Alımı yapacağını duyurdu. 27 Ocak 2016 MSB Lojman Bakım Onarım Destek Kom. İşçi Alım İlanıyla yayınlanan duyuruda Elektrikçi (Genel), Elektrik, Elektrik - Elektronik, Elektrik Tesisatcılığı, Elektrik Tesisatları ve Pano Montürlüğü ve Elektrikçilik bölümlerinden (Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezun olanlar MSB Lojman Bakım Onarım Destek Kom. İşçi Alım İlanına başvuruda bulunabilecekler. KPSSP94 şartının olduğu işçi alımı ilanında Puan türü olarak en az girmiş olduğu sınavdan 60 puan alanların başvuruları kabul edilecek.
 
MSB Lojman Bakım Onarım Destek Kom. İşçi Alım İlanı 27 Ocak günü yayınlanırken Son başvuru tarihi 05 Şubat 2016 olarak belirtildi. bu işçi alımına başvuru yapacak olan vatandaşlar İl/Şube Müdürlüklerimizden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilecekler. girilecek olana yazılı ve sözlü sınavlar ise başvuruda bulunan kişilere yer ve zaman yazılı olarak bildirilecektir.
 
MSB Lojman Bakım Onarım Destek Kom. İşçi daimi işçi alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan Tercih Edilen İkametgah İlçeleri şu şekilde;
 
ALTINDAĞ, AYAŞ, BALA, BEYPAZARI, ÇAMLIDERE, ÇANKAYA, ÇUBUK, ELMADAĞ, GÜDÜL, HAYMANA, KALECİK, KIZILCAHAMAM, NALLIHAN, POLATLI, ŞEREFLİKOÇHİSAR, YENİMAHALLE, GÖLBAŞI/ANKARA, KEÇİÖREN, MAMAK, SİNCAN, KAZAN, AKYURT, ETİMESGUT, EVREN, PURSAKLAR, ANKARA/MERKEZ
Editör: TE Bilisim