Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı işçi personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Milli Savunma bakanlığına bağlı olan Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere Engelli statüsünde 1 Kişilik boş kadro ile Bilgisayar Teknisyeni alacağını açıkladı.

Söz konusu olan ilan ile Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığıadaylardan bazı nitelikler aramakta olup adayların bu nitelikleri taşımaları dahilind başvuruları alınacağını belirtti. Buna göre adaylardan, Ortaöğretim Mezunu ( lise ve Dengi ) olmak, 2016 veya 2018 yılllarında ÖSYM tarafından yapılan Engelli kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, şartları aranacak. Ayrıca adayların Eğitim durumu, Tecrübe , Öncelik durumu, Yabancı Dil şartı gibi koşulları taşıyıp taşımadıkları sınavdan önce Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığına bildirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirecek olup, en az 10 gün içerisinde başvurularını tamamlamamarı gereklidir. Buna göre başvurular 05 Haziran 2018 tarihinde başlamış olup en geç 14 Haziran 2018 tarihine kadar yapmış olmaları şarttır. İlgili ilan için başvurular, Eskişehir İl İŞKUR Şube Mdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapmaları şarttır.

Editör: TE Bilisim