Milli Savunma Bakanlığına 1.500 kişilik işçi alımı başvuruları internet ortamından alındı. Başvurulara yoğun ilgi yaşandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ila yapılan alımların başvurularında KPSS'den en az 60 puan almak yeterli oldu. Milli Savunma Bakanlğının 17 iş yerindeki personel ihtiyacını gidermek için işçi statüsündeki alımar 20 Haziran tarihinde alınmaya başlandı. Başvurular 29 Haziran tarihinde ise tamamlandı. 

BAŞARI SIRALAMASI;

Başvurular yüz puan üzerinden değerlendirilecek. KPSS puanı değerlendirmede yüzde 70, sözlü-uygulama sınavı ise yüzde 30 etki edecek. Adaylara en yüksek puandan başlanarak başarı sırası belirlenecek. 

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alınan MSB işçi alımlarda adaylardan istenilen belgeleri  sınava girecekleri iş yerlerine teslim etmeleri istenilecek. Diğer yandan evrak teslimi ile diğer yapılacak olan başvuru sonucu bilgilendirmeleri Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesi (www.msb.gov.tr) üzerinden açıklanacak. Başvuru sonuçalrını öğrenmek isteyen adaylar için sonuçlar açıklanır açıklanmaz bilgilendireceğiz.

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Facebook Sayfamız: İşçi Personel Memur Alımı 

Twiter Hesabımız: İşinOlsa

İnstagram Hesabımız: kamumemurpersonelalimi

Editör: TE Bilisim