Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı yapıyor. Milli Savunma Bakanlığı bünyesine dahil etmek üzere Diyarbakır Tedarik Bölge Başkanlığına 1 adet Malzeme İstif, Tahmil Tahliye İşçisi Alacaktır. Başvuru tarihleri, 19 Aralık 2014 ile 28 Aralık 2014 tarihleri arasındadır. Alt kısımda verilmiş olan bilgilerde Genel niteliklere, Genel şartlara, Başvuru bilgilerine ve Genel notlara ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI DİYARBAKIR TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI (DİYARBAKIR) TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANAN İŞÇİ ALIM İLANI 1. Diyarbakır Tedarik Bölge Başkanlığı aşağıda belirtilen meslek kolları ve hizalarında belirtilen sayıda “terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan” işçi alımı yapılacaktır. 2. İlan ile ilgili genel şartlar ve notlar aşağıya çıkarılmıştır. 3. Adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde ilanın yayınlandığı yerdeki Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. 4. Başvuru yapıp nihai listede yer alan adaylar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince sınava tabii tutulacaktır. İlanen duyurulur.

GENEL ŞARTLAR VE NOTLAR

1. İş kolu; Bir diğer tahmil-tahliye ve ilgili yük taşıma işçileri (Malzeme İstif, Tahmil Tahliye İşçisi)   2. Meslek posisyonu; İşe alınacak işçi "Malzeme İstif, Tahmil Tahliye" işlerinde çalıştırılacak, ihtiyaç hasıl olması halinde işyerinde yetiştirilerek "aşçılık, fırıncı, bahçıvançılık, inşaatçılık, sıhhi tesisatçılık, tahmil tahliye, elektrikçilik, boyacı-badanacı" vb. pozisyonlarında istihdam edilecektir. 3. Öğrenim; İlköğretim (ilkokul, ortaokul) 4. Terörle mücadele sırasında malul sayılmayacak şekilde yaralananların, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alımında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliğin 5'inci Madde 2'nci fıkrası gereği Askeri Hastanelerce kendilerine verilen sağlık kurulu raporu ve terörle mücadelede yaralandığını belgeleyen komutanlık yazısı olacaktır. 5. Normal çalışma süresi günlük 8,5 saat, haftada 5 gün ve 42,5 saattir. 6. Yemek ücreti ve servis hizmeti verilmektedir. 7. Yılda 2x225 saat ikramiye ve 4x97,5 saat ilave tediye verilmektedir. 8. Kura, MSB Diyarbakır Tedarik Bölge Başkanlığında 03 Şubat 2015 tarihinde 14.00 - 14.30 saatleri arasında çekilecektir. 9. Malzeme İstif, Tahmil Tahliye işçisi olarak açılan ilana başvuru yapan adaylar; evrakları en geç 19 Ocak 2015 tarihinde MSB Diyarbakır Tedarik Bölge Başkanlığı Fırın Müdürlüğüne kontrol ettirilip bir nüshaları teslim edeceklerdir. Evraklarını teslim etmeyen veya evrakları yanlış veya eksik olan adaylar noter çekilişine dahil edilmeyecektir.

MESLEK KOLLARI VE SAYILARI  İŞ YERİ

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI DİYARBAKIR TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI MESLEK KOLU:Bir diğer tahmil-tahliye ve ilgili yük taşıma işçileri (Malzeme İstif, Tahmil Tahliye İşçisi) ALIM YAPILACAK İŞÇİ SAYISI: 1 adet  

Editör: TE Bilisim