Milli Savunma Bakanlığı Daimi İşçi Alımı
Milli Savunma Bakanlığınca 1 Aralık 2015 tarihli ilan ile personel alımı gerçekleştirecek. Milli Savunma Bakanlığı toplamda 3 işçi alımını Elektrikçi, Elektronik Motorcusu ve Kaportacı olarak gerçekleştireceğini açıkladı. Milli Savunma Bakanlığınca 3 işçi alımına ilişkin Genel Şartları haberimiz de bulabilirsiniz.
 
43'üncü Bakım Merkezi Komutanlığı bünyesinde çalışmak üzere Milli Savunma Bakanlığı MSB Sürekli İşçi Alımı gerçekleştirecek. Alınacak işçi sayısı toplamda 3 kişi olarak açıklandı. Alım yapılacak olan bölümler ise Elektrikçi, Elektronik Motorcusu ve Kaportacı olacak. Açıklanan ilana ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Alım yapılacak yer olarak Tekirdağ Çorlu’da bulunan 43'üncü Bakım Merkezi Komutanlığında çalıştırılmak üzere daimi işçi alımı yapılacak dendi. 3 daimi işçi ilanını başvuru yapacak adayların dikkatine, başvuru yapmadan önce aşağıda verdiğimiz Genel Şartların sizlere uyduğundan emin olun.
 
ELEKTRİKÇİ BAŞVURULARI İÇİN
Toplamda 1 kişinin alınacağı Elektrikçi bölümüne başvuru yapacak adayların elinde mesleğini tanıtan ustalık belgesinin olma şartı ve en az orta okul mezunu olması gerekmektedir.
 
ELEKTRİK MOTORCUSU BAŞVURULARI İÇİN
Elektrik motorcusu bölümüne başvuru yapacak adayların öncelikle en fazla lise mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca Teknik Liselerin Elektronik bölümünü bitirmeleri yada E.M.L şartı aranmaktadır. Elektrik motorcusu bölümüne 1 daimi işçi alımı gerçekleştirilecek.
 
KAPORTACI BAŞVURULARI İÇİN
Milli Savunma Bakanlığı MSB Kaporta bölümüne 1 daimi işçi alımı yapacak. Alınacak olan daimi işçinin en az ortaokul mezunu olma şartı vardır. Bununla beraber de, elinde işi ile ilgili ustalık belgesinin olması şartı vardır.
 
Milli Savunma Bakanlığı 3 Daimi işçi alımı İŞKUR tarafından yapılacak. 1 Aralık 2015 Salı günü Başlayan başvurular ise 10 Aralık Perşembe günü son bulacak. Milli Savunma Bakanlığınca 3 daimi işçi alımına ilişkin tüm detayları aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim