Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü her sene Türkiye İş Bulma Kurumu ile personel alımı yapmaktadır. Bildiriler Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayınlanmakta olup yeni bir bildiri daha yayınlandı. Söz konusu yayınlanan bildiri ile Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvurular her zamanki gibi Türkiye İş Bulma Kurumu aracılığı ile yapılmakta olup adaylar Isparta'da görev alacak.

Hangi Pozisyonda İstihdam Sağlanacak

Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirecek peki alınacak olan personel hangi pozisyonda çalışacak.

Yayınlanan bildiriye göre alınacak olan eleman Yumuşak ve Sert Çekirdekli Meyve ve Fidan Üretimi pozisyonunda görev alacak. Başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmekte olup her hangi bir mezuniyet şartı aranmamaktadır. Bu işi daha önceden yapmış ve pratikten öğrenim kazanmış olan adaylar çalışmak için Türkiye İş Bulma Kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile ya da İŞKUR başvuru merkezleri ile kadroya başvuru yapabilir