Her geçen gün kamuya yeni işçi personel alımı ilanları yayımlanıyor. bugün ( 20 Şubat 2019 ) itibari ile yayımlanan ilanlara göre kamuya farklı kurumlar bünyelerine işçi alımı ve personel alımı gerçekleştirecekler. İşçi alımı ilanları Normal İşçi, Engelli işçi ve Terörle Mücadelede malül sayılmayacak şekilde yaralanan statülerinde yapılacaktır. Adaylardan bazı başvuru nitelikleri aranmakta ve detayları sizlerle paylaşıyoruz.

YAYIMLANAN İLANLAR:

Yayımlanmış olan ilanlara göre Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü 3 Büro Memuru ( Genel ), Evciler Belediye Başkanlığı 12 Beden İşçisi ( Genel ), Avcılar Belediye Başkanlığı 1 Şoför ( Yolcu Taşıma ), Milli Eğitim Müdürlüğü 3 Kalorifer Ateşçisi ( Katı ve Sıvı Yakıt ), Sahil Güvenlik Gene Deniz Onarım Destek Komutanlığı 1 TMY kapsamında Genel Alan Temizleme Görevlisi ve 2 Engelli Büro işçisi alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yayımlanmış olan ilanlara göre ilgili kurumlar alım yapacakları işçi adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, En Az İlköğretim mezunu ve Lise mezunu Olmak, Alım yapılacak ilgili pozisyonlar için belgelere sahip ve eğitimini tamamlamış olmak ve alım yapılacak bölgeye göre ilgili illerde ve ilçelerde ikamet ediyor olmaları şarttır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup, adaylar başvurularına başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 5 gün içerisinde yani 25 Şubat 2019 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. İlanlara başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girilerek elektronik ortamda başvuru yapmaları gereklidir. ilgili ilanlara alım yapacak kurumun adı ile İşyeri Ünvanı kutusundan arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca yeni ilanlar yayımlandığında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını kullanarak anında ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim