Manisa ALBELTAŞ Alaşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Alaşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 40 kişilik boş kadro ile işçi alımı yapılacak. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre en az ilkokul mezunu alım yapılacak.

İLANIN DETAYLARI:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Belediye adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşından büyük olmak, En az İlkokul Mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alaşehir ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediyenin işçi alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 26 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 02 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Yenice Mahallesi Beşeylül Caddesi No:30 Alaşehir İnsan Kaynakları ve EĞitim Müdürlüğüne gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim