Mucur Belediyesi tarafından resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre Belediye bünyesin içerisinde çalışacak personel arandığını belirtti. Geçici olarak çalışacak olduğu belirten Belediye toplam çalışma süresinin 5 ay 29 olduğunu açıkladı. Başvuruların bugün başladığını ve 6 Eylül 2018 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Gerçeğe aykırı belge verenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır, Başvuru yapan adayların eğitim durumu, tecrübeleri, öncelik durumları ve yabancı dil şartı vb koşulları taşıyıp taşımadıkları yazılı ve sözlü sınavdan önce talebi veren kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır, Bu durumlarını belgelemeyenler ve ya yanlış bir şekilde yer verenler nihai listeye alınmayacaktır.Kuraya başvuranların tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresler ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgiler ile birlikte ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşlarına bildirilmektedir.

Başvuru şartlarını karşılayan adayların başvuruları İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı açıklandı. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim