İŞKUR Belediye personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR Kurum dışı ilanlar kısmında yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Konya Kulu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 44 kişilik boş kadro ile işçi alımı yapılacak. Alımlar Geçici süreli olarak yapılacak olup 3 aylık çalışma süresi eklenmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Konya Kulu Belediyesi bünyesine alımını yapacağı beden işçisi adaylarından " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az İlkokul mezunu olmak, Son 6 ay içerisinde Kulu ilçesinde ikamet ediyor olmak, Çalışmayı engelleyecek sorun olmamak" şaretları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İŞKUR kurum dışı ilanlar kısmında yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre başvurular 13 Nisan 2021 tarihi içerisinde yapılacak. Adaylar başvurularını, Başvuru dilekçesi, Nüfus kayıt Örneği, İkametgah belgesi, Adli sicil belgesi ve Adli sicil kaydı ile birlikte Kulu Belediyesi Başkanlığı Hizmet Binası olof Palme Meydanı 1/201 KULU adresine şahsen yapılmış olması gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/45024/konya-kulu-belediyesi-per-ltd-sti-13-04-2021.pdf

Editör: TE Bilisim