Türkiye İş Kurumu işsizliğin sona ermesi için çalışmalar yaparken özel kurumlar ve kamu kurumları ile anlaşmalara yaparak buralara personel / işçi alımları gerçekleştirmektedir. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından duyurulan ve Türkiye İş Kurumundan kamuoyuna sunulan bildiriye göre Konya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde ki İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Dinlenmesi Tesisleri Türkiye İş Kurumu aracılığı ile işçi alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan işçi hangi pozisyonda istihdam edecek? Hangi niteliklere sahip olması gerekmektedir.

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak?

Konya İl Sağlık Müdürlüğü İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Dinlenme Tesisleri işçi alımı gerçekleştirecek. Alınacak olan işçi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı, Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı pozisyonlarında çalışacak. Söz konusu adayın ön lisans veya lise mezunu olması gerekmektedir. 

Kimler Başvurabilir

En az lise mezunu olmak
Sağlığı iş yapmaya yatkın olmak
KPSS'ye girmiş olmak
KPSSP93 puan türünden en az 60 ve üzeri almak
KPSSP94 puan türünden en  az 60 ve üzeri almak

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere sahip adaylar Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı pozisyonunda çalışmak için başvuru yapabilir.
Başvuru yapmak isteyen adayların 21 Eylül 2016 - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumuna müracaat etmesi ya da www.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapması gerekmektedir. Belirtilmiş olan süre zarflarında yapılmayan başvurular geçersiz sayılacak.
Editör: TE Bilisim