Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 daimi işçi alımı yapacakları belirtildi. İşte aranan şartlar ve başvuru koşulları hakkında bilgiler.

Kıyımı Emniyeti Genel Müdürlüğü her sene yüzlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. İş başvuruları genelde interaktif ortamlardan, Genel Müdürlüklerden ve İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Yeni yapılan duyuru ile 20 daimi işçi alınacağı belirtildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yer alan bildiride 20 daimi işçi alınacağı ifade edildi. Adaylar başvuruyu İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapabildikleri gibi bulundukları yere en yakın İŞKUR hizmet binasından da yapabilecek.
Hangi Pozisyonda Çalışılacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı alınacak personellerin çalışacağı pozisyonu Deniz Trafik Operatörü olarak belirtti.

İstenilen Şartlar

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı bünyesinde Deniz Trafik Operatörü olarak çalışmak isteyen adayların başvuru kanallarından başvuru yapmaları için istenilen şartlara uygun olmaları gerekmektedir. İşte aranan niteliklere ve şartlar.
Adaylar iş başvurusu yapmak için en az denizcilik alanında ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ek olarak 1 sene boyunca denizcilik alanında çalışmış olmaları yani tecrübeli olmaları gerekiyor. Başvuru yapmadan önce adayların mesleki yeterlilik hakkında belge sunmaları isteniyor. KPSS sınavından ise en az 60 puan şartı aranıyor. Yaş konusunda her hangi bir açıklama yapılmadı ancak her hangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli olmamaları isteniyor. Aynı zamanda adayın mutlaka bilgisayar bilmesi gerekiyor aksi takdirde iş başvuruları geçersiz sayılacak. Son başvuru tarihi ise 23 Mayıs olarak belirtildi
Editör: TE Bilisim