Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda işçi alımı yapmaya devam ediyor. İşçi alımları boş bulunan kadroların doldurulması için yapılmakta olup söz konusu alımlar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan duyurular ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 50 işçi alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün hazırladığı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiride toplam 50 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan işçiler hangi pozisyonlarda çalışacak?

Engelli - 2 Personel
Avukat - 2 Personel
Bilgisayar Mühendisi - 2 Personel
Bilgisayar Teknisyeni - 2 Personel
Gemici - 2 Personel (Lisans)
Yağcı - 2 Persone (Lisans)
Gemici - 3 Personel (Önlisans)
Yağcı - 6 Personel (Önlisans)
Gemici - 15 Personel (Lise)
Yağcı - 12 Personel (Lise)
Büro Memuru - 2 Personel (Lise, Terör Maduru veya Eski Hükümlü)

Yukarıda hangi pozisyon için kaç işçi alımı yapılacağı belirtilmiştir. Yine söz konusu pozisyonlar için adayların mezun olması gerektiği hakkında da bilgiler verilmiştir. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü toplam 50 işçi alımı yapacak.

Başvurular 12 Ekim 2016 tarihi itibari ile başlayacak olup 21 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. Başvurmak isteyen adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvurular ve detaylar için aşağıda ki bilgileri inceleyiniz.

Avukat ve Bilgisayar Mühendisi
Bilgisayar Teknikeri
Engelli Personel
Gemici ve Yağcı (Lisans)
Gemici ve Yağcı (Lise)
Gemici ve Yağcı (Önlisans)
Büro Memuru
Editör: TE Bilisim