Kastamonu Üniversite İşçi Alımı İlanı

Kamu Personel alımına ilişkin İŞKUR aracılığı ile Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü bir çok bölümlere alımlar gerçekleştirecek. Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünce Kamu Personel alımına ilişkin hangi bölümlere alımlar gerçekleştirecek. İşte Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel alımına ilişkin detayları haberimizde bulabilirsiniz.

 

 

İŞKUR tarafından Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel alıma ilanına başvuru yapacak adaylardan istenen Genel Şartlar neler? Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel alım ilanına kimler başvuru yapabilecek. Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel alım ilanı için başvuru ne zaman başlayacak ve ne zaman son bulacak. Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel alım ilanı için Genel Şartlar ve Notlar neler olacak. Başvuru yapacak olan adaylardan Mesleki yeterlilik belgesi istenecek mi? Bay-Bayan hersek Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel istihdamı için başvuru yapabilecek mi?

 

İŞKUR'un Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel ihtiyacını karşılaması için açtığı Kamu Personel İlanına İlişkin başvuruda bulunacak adaylar hangi okul mezunu olacak. Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel alımı ilanına başvuran adaylardan KPSS puanı istenecek mi? Başvuru sırasında herhangi bir sertifika sorulacak mı? Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel alımına sadece Kastamonu'da ikametgah edenler mi yoksa herkes başvuru yapabilecekler mi? Peki daimi mi yoksa geçici mi personel alımları yapılacak? Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü personel istihdamı için kaç kişi işe alınacak? Başvurularda yaş sınırı olacak mı? Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü ilanına nasıl başvuru yapılacak? Başvuru yapacak adayların öğrenim bilgilerinde aranan nitelikler neler? İşte bu soruların cevaplarını aşağıdaki vermiş olduğumuz linklere tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim