KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİNE BAĞLI İŞYERLERİNE BELİRSİZ SÜRELİ (DAİMİ) İŞ SÖZLEŞMESİ İLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE;
Karayolları genel müdürlüğüne düz işci pozisyonunda işci alımı yapılacak. İşci alımı dediğimiz; ''6 adet engelli personel alımı yapılacaktır.'' Alınacak olan engelli personeller ve iş detayları için bu haberimizi kesinlikle kaçırmayın. İşte sizlere alınacak olan engelli personeller ve iş detayları hakkında çok özel bilgiler!
İşkur tarafından 22 - 03 - 2016 tarihinde bu iş ilanı verildi ve bu iş ilanı toplamda 10 gün boyunca aktif bir şekilde kalacaktır. Eğer ilan içerisinde yazan şartları taşıyorsanız bu iş ilanı için hiç durmayın ve acele bir şekilde başvurunuzu yapın. İş başvurularınızı İŞKUR'a yapabilirsiniz. İş detayları ve başvuru detayları için KGM'nin internet sitesine bakabilirsiniz.
Alınacak olan yer karayolları genel müdürlüğü 5. bölge. İl ise Adana ve iş yeri Adana ili iş yerleri. Engelli adaylar düz işci olarak sanat kolunda görev yapacaklar. Bu ilana göre 6 adet engelli personel alımı yapılacak. Engelli adayların öğrenim durumları lise veya dengi olması gerekiyor.
Bu iş ilanı için biçilmiş olan şartlar şu şekildedir;
- EKKPSS'e girmiş olması gerekir ve bu sınavdan geçmiş olması gerekir.
- Bu iş ilanı için başvurular sadece İŞKUR'a verilecektir.
- Bu iş ilanı için sadece belirtilen il ve ilçe'de ikamet eden kişiler başvuru yapabilirler.
- Başvuru yapanlara mülakatlar sınav tarihi ve bilahere adaylara söylenecektir.
- İşe alınacak olan engelli personeller 79,03 ₺ çıplak yevmiye ile çalıştırılacaklar.
İlanın Tam metnine Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim