İzmir Bakırçay Üniversitesi rektörlüğünden sürekli işçi alım ilanı açıklandı. Üniversitenin Güvenlik görevlisi alımı ile temizlik görevlisi alımı başvuruları 6 Temmuz 2020 tarihi itibariyle İŞKUR üzerinden alınmaya başlandı. Resmi gazetede ilan edilen başvuru kılavuzuna göre adayların 657 sayılı devlet memurları kanununun 4D fıkrası uyarınca işçi statüsünde görev yapacakları ifade edildi. Üniversite memur alımı ilanında adayların ilkokul mezunu ve önlisans mezunu olmaları İle Yaş şartında en az 20 en fazla 30 ve 40 yaşında olmaları yeterli olacaktır. Başvuruları KPSS şartı aranmayacak ve noter huzurundaki kura ile başvuru yapacak. Adayların noter kurasında ismi çıkması ve mülakat sınavlarından başarılı olmaları şartı ile bu kadrolarda görev başlayabilecekler.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

657 sayılı devlet memurları kanununun 48. maddesindeki şartları taşımak.

20 yaşını tamamlamış olmak.

Adayların herhangi birisi SGK kurumundan, yaşlılık emeklilik malullük aylığı almıyor olmak.

İkametgah şartlarında İzmir ili Menemen ilçesinde ikamet etmeleri gerekmektedir.

Adaylar Vardiyalı çalışma esaslarına uyumlu olmaları istenmelidir.

Başvuru yapacak adaylar için sağlık şartlarında bedenen aklen ve ruhen sağlık engelin olmadığını belgelemek gerekmekte.

Alkol ya da uyuşturucu nedeniyle herhangi bir tedavi görmüyor olmak gerekmektedir.

Açıklanan kadrolardan sadece bir tanesine başvuruya gerçekleştirilecektir.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ İLANI;

Adayların eğitim düzeyinde en az ilkokul mezunu olmaları yaş şartında 20 yaşını doldurup 40 yaşını dahil aralığında olmaları gerekmektedir. Üniversitenin tüm işyerlerinde iç ya da dış mekanlarda çalışmaya herhangi bir sağlık engelinin olmaması istenmektedir.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI.

Üniversite güvenlik görevlisi alımında adaylarının 5188 sayılı kanunda belirtilen şartlarda temel eğitimden tamamlanmış güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak istenmektedir. Yaş şartlarında; en az 20 en fazla 30 yaşında (30 dahil)  olmak gerekmektedir. Fiziki şartlarda ise erkek adayların 170 santim boyunda olması kadın adayların 165 santimden uzun boylu olmak, beden vücut kütle endeksi arasında 15 kilodan az olmamak. Adayların sağlık şartlarını taşıyor olması alım ilanında istenilen diğer şartlara sıralanmıştır.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden yada şahsen olarak 6 Temmuz 2020 tarihi itibariyle 5 gün söyle başvurular gerçekleştirilecektir.

SÜREKLİ İŞÇİLERİN İŞE ALIM TAKVİMİ;

İLAN BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim