Türkiye genelindeki kamu kurumu dışı işçi alım ilanları başvuruları devam ederken, iki farklı ilanda toplamda 112 personel alımı açıklandı. Adayların dikkatine bu ilanları aktarmak istiyoruz. İlk ilanda Antalya Gazipaşa Belediyesine gerçekleşecek. Bu alımlarda eğitim düzeylerinde en az ilkokul, lise ve dengi okullardan mezun olmak gerekmektedir. 

İLKOKUL MEZUNU PERSONEL ALIMI;

İstanbul Tuz-Yap İnşaat Yatırım ve pazarlama A.Ş. istihdamında 1 bulaşık personeli başvurularında en az ilkokul mezunu olarak, sabıka kaydının olmaması, 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Tuzla sınırları ilinde ikamet etmek askerlik ile ilişiği olmamak, emeklilik maaşı almaya hak kazanmamış olmak gibi şartlar aranacak. 10 güvenlik görevlisi alımında ise en az ilkokul mezunu olmak yeterli olacak. İkamet şartlarına sahip olmak şartı ile diğer başvuru şartlarına sahip adaylar başvurularını 9 Mart tarihine kadar tamamlamış olması gerekmektedir. 70 vasıfsız işçi alımında ise adayların ilkokul mezunu olması ve diğer başvuru şartlarını taşıması yeterli olacak.

İlgili haber: İstanbul Tuz-Yap personel alımı

BELEDİYE İŞÇİ ALIMI;

Antalya Gazipaşa Belediyesi Başkanlığında görevlendirilecek olan inşaat işçisi alımlarında ise 1 kaynak ustası, 1 kamyon şoförü, 1 greyder operatörü, 1 beko loder operatörü, 1 engelli arazi işçisi, 20 arazi işçisi, 5 büro işçisi, toplamda 31 kişi istihdam edilecek. Bu alımlara başvurular 10 Mart 2020 tarihine kadar tamamlanacak. Adayların src4 belgesine sahip olmaları, şoför sürücü belgesine sahip olmaları ve başvuru şartlarında açıklanan diğer şartlara sahip olmaları gerekmektedir. Son başvuruların tamamlanmasının ardından 11 Mart 2020 tarihinde toplantı salonunda mülakat yapılacak. Başvurular şahsen yapılacaktır. İlan ayrıntılarıı Gazipaşa Belediyesi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim