İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polisevi İşçi Alımı
İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu duyuruya göre Polisevine 40 adet İşçi alınacaktır. İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesine istihdam etmek üzere 1 adet Maliyet Kontrolörü, 7 adet Servis Komisi, 1 adet Muhasebe Görevlisi, 7 adet Garson, 2 adet Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı),  4 adet Garson (Servis Elemanı), 5 adet Servis Komisi, 5 adet Servis Komisi, 8 adet Garson (Servis Elemanı) olmak üzere toplamda 40 adet açık pozisyon ile işçi alıyor. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polisevi iş başvurusunda bulunacak adaylar başvurularını istenilen belgelere göre ve aranılan şartlara göre en geç 24 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuruda Bulunabilmek için KPSS şartı aranan kadrolara başvuruda bulunmak için en az 60 Puan almış olmanız gerekmketedir. 
Başvuruda bulunacak adaylar arasında tercih edilen İkametkah İlçeleri: Adalar, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Çatalca, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Silivri, Şile, Şişli, Üsküdar, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Ümraniye, Bayrampaşa, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, maltepe, Suştanbeyli, Tuzla, Esenler, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, İstanbul Merkez.
Alt kısımda verilen bağlantıdan ilanın tam metnine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilr siniz. Başvuru koşullarına, genel koşullarai genel niteliklere, genel bilgilere ve başvuru bilgilerine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız.