İŞKUR üzerinden her gün farklı kadro ve pozisyonlarda kamu ve özel sektör personel alım ilanları yayınlanmakta olup bu noktada nisan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde de personel alım ilanları devam etmektedir. Hali hazırda yayınlanan ilanlara göre 135 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek olup adayların farklı başvuru şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Buna göre adayların sağlamsı gereken başvuru şartları ile diğer detaylara ilişkin bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları ve Detaylar

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda 2 güvenlik amiri sorumlusu, 135 güvenlik görevlisi, 2 silahlı güvenlik görevlisi, 14 silahsız güvenlik görevlisi, 1 güvenlik müdürü, 2 güvenlik polisi olmak üzere toplamda 156 personel alımı gerçekleştirilecektir. Güvenlik görevlisi kadrosu için sağlanması gereken başvuru şartları ilana göre değişmekte olup genel itibari ile kamu kurumları için özel kanunlarda yer alan özel şartları taşımak, askerlik ile ilişiği olmamak, kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak, başvurunun son günü itibarıyla işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden mezun olmak, en az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, geçerli Özel Güvenlik Eğitim sertifikasına/Belgesine sahip olmak(Belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.), en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve en yüksek yaş şartını sağlamış olmak, iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ile ilgili ilde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlamaları istenebilmektedir.

Başvuru Şekli

İlana başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek olup ilana ulaşmak isteyen adaylar için linkler şu şekildedir.

Güvenlik Amiri/Sorumlusu, Güvenlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahlı), Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Güvenlik Müdürü, Güvenlikpolisi

Editör: TE Bilisim