İŞKUR' da yayımlandı

Kamuya ve özel sektöre yönelik işçi memur personel alımları yapılırken, ilgi gören kadrolardan birisi olan hasta danışmanı memur alımı için de alımlar yapılmaktadır. Özel hastanelerde görev almak üzere hasta danışmanları, çağrı merkezlerinde görev almak üzere hasta kayıt personeli alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülmekte olan bu alımlara başvurular İŞKUR üzerinden yapıldığından; adayların başvuru yapabilmek için üye girişi yapmış olması gerekmektedir. Üyeliği bulunmayan adayların İŞKUR üzerinden online olarak üyelik başvuruları alınmaktadır. İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden de üye olabilir, iş ve meslek danışmanlarına başvurabilirsiniz.

HASTA DANIŞMANI VE İŞKUR HASTA KAYIT KABUL ALIMLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, açık iş ilanları sayfasını ziyaret ettikten sonra, meslek arama bölümünden hasta danışmanı veya hasta kayıt yazarak arama yaptırmalıdırlar. İlgili arama sonuçlarının ardından tüm ilanlar adayların karşılarına çıkacaktır. Üye girişi yaptıktan sonra ilanlara başvuru yapılabilmektedir. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Hasta danışmanı ve hasta kayıt kabul memuru alımları için başvuruda bulunmak isteyen adayların; T.C vatandaşı olması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, bilgisayar kullanımını biliyor ve MS-Office programlarına hakim olması, güleryüzlü çalışma prensibini benisemiş olması ve mesai saatlerine özen gösterebilecek olması istenmektedir.

TÜM HASTA DANIŞMANI MEMUR ALIMLARI İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARINDA!

İlanlara ulaşmak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim