Yeni bir haftanın girmesi ile birlikte yeni ilanlarda yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumları bünyelerine işçi alımı ve personel alımı yapacak. Buna göre ilanlar Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlandı ve başvuru işlemleri de İş kurumu üzerinden yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI:

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kurumlar alım yapacak. Bunlar, Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Bartın üniversitesi, Eti Maden İşletmeleri, Uludağ Üiversitesi alım yapacak.

Alımlar, Engelli, Eski Hükümlü ile Terörle Müdalede yaralanan;ve normal statüde adaylar için geçerli olacak. Alım pozisyonları ise,Bilgisayar İşletmeni (Operatörü), Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi  , Büro İşçisi  , Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi,Şoför-Yük Taşıma, Proses İşçisi, Elektrik Teknisyeni, Metal İşleri Teknisyeni , Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı şekindedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgli kurumlar adaylarda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yerine getirmesine herhangi bir problemi bulunmamak, Eski Hükümlü hariç Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az Lise mezunu olmak laydı ile, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, KPSS aranıyorsa belirtilen eğitim sviyesinde kPSS puanı almış olmak gibi nitelkler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar İŞKUR Üzerinde yayımlanmış olup başvuru işlemleride İŞKUR üzerinden yapılacak. Adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi olan 17 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve adaylara başvuru için 5 gün süre verilmiştir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 21 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Online olarak başvuru yapacak adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden başvuru yapabilirler. 

İlgili kurumların ilanlarına ulaşmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak İşyeri Türünü Kamu olarak ve İlan Tarihini son 24 saat olarak seçmeniz durumunda ilgili ilanlara ulaşabileceksiniz. Aşağıda başvuru adresine ulaşabilirsiniz.

Başvuru Adresi : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim