İŞKUR Yaptığı çalışmalar ile ülkemizde ki işsizlik oranını azaltmaya çalışırken bir yandan eski hükümlü personelleri eski alışkanlıklarına bulaşmaması için bu konuda da görüşmelerine devam etmektedir. Anlaşma yaptığı özel ve devlet kurumlarına personel alımı yapan İŞKUR eski hükümlü personel alım ilanmlarını kendi resmi sitesinden ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlamaktadır.
Yeni yayınlanan bildiri ile İŞKUR kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere eski hükümlü personel alacak.

Kaç Personel Alınacak

Türkiye İş Bulam Kurumu yayınladığı bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere eski hüküm yemiş personel alımı yapacağını duyurdu. Peki kaç personel alınacak? Açıklanan bildiriye göre İŞKUR bir kişilik kontenjan açığını dolduracak.

Kimler Başvurabilir

İŞKUR kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere eski hüküm yemiş bir personel alımı yapacak. Peki söz konusu kadroya kimler müracaat edebilir

Bobinaj Büro Makinaları Teknik Servisi Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım Endüstriyel Bakım Onarım Görüntü ve Ses Sistemleri Güvenlik Sistemleri Haberleşme Sistemleri Yüksek Gerilim Sistemleri Elektrik Bobinajcılık Elektrik - Elektronik Otomatik Kumanda Elektrikçilik Bölümü Elektrik Tesisatçılığı Elektro Mekanik Taşıyıcılar Asansör Bölümü Endüstriyel Elektronik Elektronik Radyoculuk Monitörlük Telekomünikasyon Elektrik Elektronik Teknolojisi (Otomosyon Sistemleri Dalı)

Yukarıda adı geçen bölümlerin Mesleki Lisesini biteren adaylar söz konusu pozisyona başvuru yapabilecek.

Alınacak olan personel Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı Sanat kolunda çalışacak olup başvurular İŞKUR müracaat merkezlerinden yapılacak. Adayların yanlarında sağlık raporları, Eski hükümlü olduklarına dair belge ve diplomalarını getirmeleri gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim