İŞKUR her zaman yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Son günlerde Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre Türkiye geneli farklı kurumlar ve kuruluşlar bünyelerindeki eksikliği gidermek için işçi alımı ve personel alımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda bazı nitelikleri yerine getiren adayların başvuru yapabileceği bu ilanlara başvurular devam ediyor ve aşağıda sizlerle detayları paylaşıyoruz.

HANGİ KURUM KAÇ KİŞİ ALIYOR?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü 4, Erdek Belediyesi 10, Edikli Belediye Başkanlığı 5, Yakutiye Belediye Başkanlğı 1, Ayvacık Belediye Başkanlığı 2, Muğla Emniyet Müdürlüğü Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğü 1, Çivril Belediyesi 15, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 1000, Yenişarbademli Belediye Başkanlığı 1, Kadıköy Sulama Birliği Başkanlığı 1, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Çankırı Silah Fabrikası 1, Türkiye Belediye Başkanlığı 9, Bartın İl Özel idaresi 1 olmak üzere toplamda 1055 kişilik kadro ile alım yapılacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

İŞKUR tarafından yayımlanmış olan ilanlara başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmama, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ( Eski Hükümlü için ) Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bunu sağlık raporu ile belgelemek, En az ilköğretim mezunu olmak üzere lise ön lisans ve lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesini tamamlamış olmak ve alım yapılacak il ve ilçede ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu iş ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilan yayımlandığı tarihten sonra en geç 5 gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Bazı ilanların başvurularının dolmasına 2 gün kaldı ve adaylar başvurularını en geç 18 Şubat 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapacaklar İŞKUR resmi internet sitesi olan https://esube.iskur.gov.tr/istihdam/acikisilanara.aspx adresine girerek başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirebilirler. İlgili sitede açılacak ekranda İşyeri türünü Kamu seçtiğinizde Kamu personel alım ilanlarına ulaşacaksınız. Sizde aşağıda ilgili görsel ile detayları paylaşıyor olacağız.

İLANLARDAN HABERDAR OLMA:

Kamuya yayımlanacak ilanlardan her zaman bildirim yolu ile bildirim almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek anında haberdar olabilirsiniz. Veya sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ilanları anasayfanızdan ulaşabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim