İŞKUR yeni ilanlar yayımladı. Bugün ( 02 Nisan 2019 ) itibari ile yayımlanmış olan yeni işçi alım ilanlarına göre Giresun Öğretmen Evi Müdürlüğüne ve Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğüne en az ilköğretim mezunu işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup detayları ve ilan numaralarını sizlere aktarıyoruz.

02 NİSAN 2019 İŞKUR İLANLARI:

Giresun Öğretmen Evi Müdürlüğü, Daimi / Tam süreli çalışacak 4 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlisi alacak. Erkek ve Kadın adayların başvuru yapabileceği bu ilan ile adaylardan, En az ilköğretim mezunu ve en fazla lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak şartları aranacak. İstenen belgeler ise, MEB onaylı Hijyen Eğitim Belgesi, MEB onaylı İş Sağlıpı ve güvenliği eğitim belgesi, MEB onaylı ve Sağlık bakanlığı onaylı ilk yardım eğitimi belgesi ve Kamu sosyal tesislerinde en az 1 yıl çalışmış olduklarını gösteriir SGK dökümü ile başvuru yapılacak. Adaylar başvuru için " 00004910118 " ilan numarasını kullanabilirler.

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, Kişisel durumu "Engelli" olanların başvuru yapabileceği ilanlar yayımladı. Bu kapsamda 1 Büro İşçisi ve 1 Aşçı Yardımcısı alınacak. 

Adaylardan bu yönde, Türk vatandaşı olmak, Askerlik ile ilgisi bulunmamak, Özel kanun  veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak, %40 Engelli olduğunu gösteriri sağlık raporuna sahip olmak, mesleki tecrübesinin gösterir SGK kaydına sahip olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca Büro işçisi için en az Lise ve En fazla Önlisans mezunları başvuru yapabiliyorken, Aşçı yardımcısı pozisyonuna en az ilköğretim ve en fazla Ön lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Adaylar başvurularını AŞçı Yardımcısı için " 00004911474 " ilan numarası ve Büro İşçisi için " 00004911287 " ilan numarası ile başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde  02 Nisan 2019 tarihinde ilane dilerek başvurular başlamıştır. Bu yönde adaylar başvurularını en geç 6 gün içerisinde 08 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuruda bulunacak adyalar https://esube.iskur.gov.tr/istihdam/acikisilanara.aspx  Adresine girerek İLAN NO yazan kısmına yukarıdaki numaraları yazarak ilgili ilanlara ulaşabilir ve işkur üyelikleri ile giriş yaparak başvuruda bulunabilirler.

Editör: TE Bilisim