İŞKUR personel alım ilanlarında çok sayıda kadro için alımlar gerçekleştiriliyor. Özellikle temizlik görevlisi, temizlik işçisi pozisyonları için Türkiye genelinde yayımlanmış çok sayıda ilan mevcut. Tüm bu ilanları derleyerek, başvurulara yönelik bilgilendirmeleri ve adayların dikkat etmesi gereken konuları sizlere ulaştırıyor olacağız.

Hangi şehirlerden alım yapılıyor?

3150 temizlik görevlisi personel alımında Türkiye genelinde alımlar yapılmaktadır. Her il için eşit sayılarda alım olmamakla birlikte, kurumlar ya da işletmeler arası farklılıklar nedeniyle aynı pozisyonlar için farklı nitelikler istenebilmektedir. Adaylarımızın başvuracakları il ya da kurum nezdinde yayımlanan kılavuzları incelemelerini önermekteyiz. Böylelikle karışıklıklar ortadan kaldırılmış olacaktır.

Temizlik görevlisi personellerin sorumluluk alanları

Ofislerin temizlenmesi, çalışma alanlarının, depolama alanlarının vs. temizlenmesi gibi görevleri yürüteceklerdir. İlgili vardiya amirleri ya da mesulleri tarafından koordine edilmektedirler. İşletme ya da kuruma göre, sorumluluk alanları farklılık gösterebilmektedir. Ücretlendirmeler ve çalışma periyotları da yine yayımlanan ilanlarda bahsi geçen kurumlar gibi farklılıklar teşkil etmektedir.

İlanlara başvurular nasıl yapılır?

Başvuruda bulunacak kişiler ilgili başvuru şartlarını taşımaları halinde online olarak İŞKUR resmi web adresinden başvurularını gerçekleştirebilirler. İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara online başvuru yapabilmek için kişilerin İŞKUR üye profillerinin olması ve giriş yapmaları gerekli görülmüştür. İŞKUR ilanlarına başvuru hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız buraya TIKLAYINIZ

Temizlik görevlisi ilanlarının tamamını görmek istiyorsanız buraya TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim