İLAN HENÜZ YAYIMLANDI. YAYIMLANDIĞINDA SAYFA GÜNCELENECEKTİR.

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere 75 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtmişti. ilgili ilan 08 Kasım 2018 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edilmiş olup başvuruların Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacağı belirtilmişti. Buna göre İlgili ilan Bugün ( 12 Kasım 2018 ) tarihi itibari ile İŞKUR üzerinde yayımlandı ve adaylar başvurularına başlayabilirler.

İLANIN DETAYLARI:

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine toplamda 75 kişilik boş kadro ile geçici süreli çalışacak işçi alımı yapacağını belirtti. Buna göre alımlar Süleyman Demirel Üniversitesinin farklı birimlerine yapılacak ve adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Adayların çalışma süresi 90 gün olarak belirtilmişti. yani adaylar 2019 yılı ocak, Şubat ve Mart aylarında çalışma yapacaklardır.

ALIM YAPILACAK BİRİMLER:

Süleyman Demirel Üniversitesi iki farklı ilan yayımlamıştı. Buna göre park ve bahçeler şube müdürlüğüne 70 ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Yemekhane hizmetleri Şube Müdürlüğüne 5 işçi alacak.

Park ve Bahçeler şube müdürlüğüne, oradaki yeşil alanların bakımı seralarda bulunan bitkilerin bakımı ve dikim işlemini yapacak. 65 normal işçi, 3 Engelli işçi ve 2 Eski hükümlü ve Terör mağduru işçi alımı yapılacak.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Bağlı yemekhane Hizmetleri Şube Müdürlüğüne ise 5 geçici işçi alımı yapılacak. Adaylar Bulaşık Yıkama işlerinde çalışacaklardır.

Bu yönde adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İlgili ilana başvurular 12 Kasım 2018 tarihi itibari ile başladı ve en geç 10 gün içerisinde yani en geç 21 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurusunu yapan adaylara önce kura çekimi yapılacak. Kurada adı geçen adaylar ise 12 Aralık 2018 tarihi ile 13 Aralık 2018 tarihlerinde sözlü sınava tabii tutulacaklardır. Sözlü sınavda başarılı olan adaylar ise 02 Ocak 201 tarihine işe başlayacaklardır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.