Türkiye İş Bulma Kurumu işsizliği azaltmak için çalışmalarına devam ediyor. İş verenler ile iş arayanları bir araya getiren ve iş garantili eğitim çalışmaları ile yüz binlerce kişinin umut kapısı olan Türkiye İş Bulma Kurumu resmi internet sitesi ile boş pozisyonları kamuoyuna duyurmaktadır. Anlaşma yaptığı kurumların alım yapacağı pozisyonları bildiri haline getirip ilanlar bölümünde paylaşan Türkiye İş Bulma Kurumu kurum dışı personel alımı da yapmaya devam etmektedir. İŞKUR'un resmi internet sitesinde bulunan Kurum Dışı İş İlanları bölümüne eklenen pozisyonlar ile toplam 439 kurum dışı işçi alınacak.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak

Türkiye İş Bulma Kurumu yayınladığı kurum dışı iş ilanları ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 439 işçi alımının yapılacağını duyurdu. Peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda çalışacak.
Teknik personel, 
Şoför, 
Hostes, 
Ritim hocası, 
Anmatör, 
Temizlik görevlisi, 
Tercüman ve fotoğrafçı.

Yayınlanan bildiriye göre alınacak olan kurum dışı işçiler yukarıda adı geçen pozisyonlarda çalışacak. Söz konusu ilanlara başvurabilmek için adayların Türkiye İş Bulma Kurumunun resmi internet sitesine girmesi gerekmektedir. Burada firmalar ve pozisyonlar bulunmakta olup adaylar başvuru yapacağı pozisyona göre arama yapabilmekte ve başvuru kanallarını görebilmektedir. Sizde kurum dışı açılan ilanların tamamını incelemek vebaşvuru kanallarını görmek istiyorsanız aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

http://www.iskur.gov.tr/default/kurumdisikamuiscialimi.aspx