Türkiye İşkurumu personel istihdamında özel ve kamu kurumlarında her yıl milyonlarca iş arayanları iş sahibi yapıyor. İş verenlerin ise personel istihdamına katkı sağlıyor. İş sahibi olmayan isteyen adayları, en az lise mezunu, İlköğretim mezunu olanlar için iş imkanları daha az sayıda olabilmekte ise de İŞKUR iş ilanları sayesinde Türkiye genelinde 22 binden fazla işçi alımı başvuruları yapılıyor. İŞKUR'a toplamda alım yapılan personel sayısı 84 bin oldu. Bu alımlardan 22 bin'i ise beden işçisi alımlarını kapsıyor. Satış danışmanı ve garson alımları da en çok alım yapılan meslekler arasında, ayrıca bin 500 güvenlik görevlisi ve bin 500 pazarlamacı alımlarında da başvurular devam ediyor.

EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU İŞÇİ ALIMLARI

Eğitim düzeyinde en az ilköğretim okullarından mezun olanların bir çok firma tarafından yapılan alımlara başvuru yapabilmesi mümkün. Bir çok beden işçisi alımlarında adayların ilköğretim mezunu olmaları yeterli olmakta. İşin olsa ziyaretçilerimize alımlara ilişkin başvuru koşullarını aktarmaya devam etmekteyiz. Firmalarda özel şartlar değişiklik göstermektedir. Tüm bunları aşağıda bulunan başvuru linkinden başvuru yapmak istediğiniz ilan üzerinden öğrenebilirisiniz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Adayların, işkur sitesine üye olmaları ve özgeçmiş oluşturmaları başvuru yapmak için yeterli olacaktır. Ayrıca İŞKUR müdürlüklerinde meslek danışmanları aracılığı ile başvuru yapabilmeniz mümkün. Başvuru için aşağıdaki linki tarayıcıya kopyalayarak açabilirsiniz.

Başvuru için https://goo.gl/7vpNjR

Editör: TE Bilisim