İstanbul Asfalt Fabrikaları Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımladığı personel alımı ilanına göre farklı kadrolarda 69 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak. Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu resmi İnternet sayfasında yayımlanmış olup başvuru şartlar, Alım yapılacak kadrolar ve başvuru tarihi belli oldu.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

İSFAL bünyesine 10 fakrlı kadro ile 69 personel alımı kadroları şöyledir.

  1. Muhasebe Elemanı 5,
  2. Operatör 8,
  3. Şoför 20,
  4. 3 Üretim İşçisi,
  5. 7 Mühendis,
  6. 9 Saha Kontrol Personeli,
  7. 2 Kalite Kontrol Personeli,
  8. 7 Harita Mühendisi,
  9. 6 Teknik Ofis Personeli,
  10. 2 İş Güvenliği Uzmanı,

BAŞVURU ŞARTLARI:

İstanbul Asfalt Fabrikaları alımını yapacağı personel adaylarından bazı nitelikler talep etmektedir. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak kadro için belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İstanbul Asfalt Fabrikaları personel alımı için başvurular 26 Ağustos 2020 tarihinde alınacak. Başvurular İstanbul Asfalt Fabrikaları Müdürlüğünde saat 09:00 itibari ile yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve ilanı inceleme için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ: media.iskur.gov.tr/40422/istanbul-asfalt-fabrikalarisan-ve-tic-as-26-08-2020.pdf