İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( İETT ) işçi personel alımı yapacağını belirtti. Başvuru ilanı Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olup başvuru işlemleri ve ilan takip işlemleri Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. Buna göre, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( İETT ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Eski Hükümlü şoför alımı yapacak.

İLANIN DETAYLARI:

Çalışma Adresi : ERKANI HARP SOKAK NO:2 METROHAN-BEYOĞLU 81650 BEYOĞLU İSTANBUL / TÜRKİYE

İşveren Türü: Kamu: Kamu

Açık İş Pozisyonu : 3

Çalışma Şekli: Daimi/ Tam Süreli

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( İETT ) bünyesine 3 kişilik boş kadro ile Otobüs Kaptanı ( Şoför ) alımı yapacak ve bunun üzerine adaylardan, En Az ortaöğretim veya buna denkliği olan liselerden mezun olmuş olmak, En Az 3 Yıllık E Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartları istenecektir. Ayrıca adaylara yazılı veya sözlü sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte yani 11 Aralık 2017 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 20 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması şarttır. Başvurular, İşkur İl Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr  adresin üzerinden yapılacaktır.