Belediye Başkanlıkları alım ilanları Devlet Personel Başkanlıkları aracılığı ile ilan edilmeye devam ediyor. Hüyüklü Belediye Başkanlığının hazırladığı personel alım ilanı 24 Şubat gecesi Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından Hüyüklü Belediye Başkanlığı için duyurulan bildiri de toplam 7 sürekli işçi alımı yapılacağı belirtildi. Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Alınacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı Hüyüklü Belediye Başkanlığı için sürekli işçi alımı ilanı yayımladı. Peki alım ilanına başvurular ne zaman yapılacak? 
Başvurular 24 Şubat 2017 tarihinde başladı ve adaylar 6 Mart 2017 tarihine kadar müracaat edebilecek.

Adayların ilana başvuru yapabilmesi için en az ilköğretim mezunu olması ve son 5 yıl içerisinde en az 2 yıl olmak şartı ile mahalli idarelerde istihdam etmiş olması gerekmektedir. Ek olarak mahalli idarelerde taşeron olarak çalışan adayların istihdam süreleri sayılmamaktadır. 

Alınacak olan sürekli işçiler Hüyüklü Belediye Başkanlığı bünyesinde beden işçisi pozisyonunda çalışacak olup adayların 6 Mart 2017 tarihine kadar başvuru yapmak için Hüyüklü Belediye Başkanlığı ile görüşme yapması ve müracaat etmesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim