Devlet Personel Başkanlığı tarafından 14 Mart 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı İşgücü İstem Formu yayımladı. İlan Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanacak ve başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleşecektir. Buna göre aşağıda sizlere yayımlana ilan hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kamu personeli alacak. İlana göre, Bahri Dağdaş Uluslararsı tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesine genel işçi startüsünde alım gerçekleşitrecek. Alımı yapılacak adayın faliyet alanı, Tarımsal Araştırmalar ve hayvancılık olacaktır. buna göre adayların çalışma adresi Ereğli Yolu üzeri 2.km P.K. 125 Karatay/KONYA 'dır. 

Alımı yapılacak işçinin İş pozisyonu Tarım İşçisi olarak belirlenmiştir. buna göre adaylardan, Tarım İşçisi- Karma Çiftçilik ( Bitkisel Üerim ve hayvan Yetiştiriciliği ) mezunu olmak, Erkek Olmak, Askerliğini yapmış olmak Ehliyete sahip olmak şartı ile 2 kişilik boş pozisyon ile Geçici statğde işçi alımı yapılacaktır. Buna göre adaylar Buraya Tıklayarak İşgücü İstem Formuna ulaşabilir ve başvurularını İŞKUR a elden yapabilirler.

NOT: Kamu kurum ve kuruluşlarının vermiş olduğu işgücü istemlerinde Yaş, Cinsiyet ve Askerlik sıralaması bulundurulmayacaktır. İlan Kamu Kurum ve Kurulularında mevsimlik veya kampanya işlerinde ya da orman yangınlarıla mücadelede hizmetlerinde ilgili mevzuatına göre geçici iş pozisyonunda 6 aydan az olmak üzere alınacak geçici işçileri kapsamaktaıdr. 

Editör: TE Bilisim