Gençlik ve Spor Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde başvurularını aldığı 3243 personel alımı için başvuru sonuçlarını (nihai listeler) açıkladı. İŞKUR üzerinden açıklanan personel alımında niha listede başvuru yapan tüm adayların isimleri yazıyor. İlgili başvurularını gerçekleştiren tüm adaylar, isimlerini listede görebilirler. Bakanlık tarafından bu liste arasından ilan edilen kadronun 5 katı kadar aday kura ile belirlenecek ve ardından kura çekim sonuçları kamuoyuna duyurulacak.

Hangi kadrolara alımlar yapılacak?

Geçtiğimiz haftalarda başvuruları alınan ilanda Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker, Otobüs Kaptanı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Elektrik Tesisatçısı, Güvenlik Görevlisi Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elemanı) Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Makine Teknikeri, Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri, Gençlik Lideri (Önlisans ve Lisans), Muhasebeci kadrolarına yönelik personel alımları yapılacağı aktarılmıştı.

Kura çekimi ne zaman yapılacak?

GSB 3243 personel alımı için kura çekimleri 27 Şubat 2019 tarihinde noter huzurunda yapılacaktır. Bahsi geçenb gsb personel alımı sonuçları bu tarihte kesinlik kazanacaktır. İlgili almlara dair tüm bilgilendirmelerse ve gelişmelere isinolsa.com mobil uygulamalarımız aracılığıyla ücretsiz olarak erişim sağlayabilir, bildirim alabilirsiniz. Uygulamalarımızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz. Nihai listeye göz atmak için iskurgov.tr iş başvuruların kısmını takip edebilirsiniz.

MEMUR PERSONEL ALIMLARINI İLK SİZ ÖĞRENİN, GELİŞMELERİ VE BAŞVURU SONUÇLARINI MOBİL CİHAZLARINIZDAN ÜCRETSİZ OLARAK TAKİP EDİN! BAĞLANTILAR AŞAĞIDA, TIKLA İNDİR!

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim