Antalya ve Türkiye için büyük bir değer taşıyan EXPO için personel alımları devam ediyor. Milyonlarca yabancı ve yerli tatilcinin dikkatini çeken EXPO Antalya için 89 işçi alımının yapılacağı öğrenildi. Buna göre Anket Anonim Şirketi Standı'nda görev yapmak üzere toplam 89 işçi alımı yapılacak olup EXPO 2016 Antalya Uluslararası Fuarı için alınacak olan 89 işçi Anket Anonim Şirketi tarafından belirlenecek. 

Kimler Başvurabilir

EXPO 2016 Antalya Uluslararası Fuarında Anket Anonim Şirketi Stand'ında görevlendirilecek olan adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmektedir. İşte başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az ilköğretim mezunu olmak
Bilgisayar kullanabilir olmak

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Antalya Uluslararası Fuarında Anket Anonim Şirketi Standında görevlendirilecek olan adaylar hangi pozisyonlarda istihdam edecek?

Teknik Personel Şoför, hostes, animatör, Ritim hocası, Temizlik personeli, Tercüman ve Fotoğrafçı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için 89 işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak ve detaylı bilgileri öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki resmi bildiriyi incelemesi gerekmektedir. Söz konusu alınacak olan adaylar sabah 09.00 ila akşam 18.00 saatleri arasında görevlendirilecek.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız

Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki adrese şahsen başvuru yapması gerekmektedir.
Hoşdere Caddesi Özvatan Sokak no: 34/2/3/4 Çankaya
Editör: TE Bilisim