Elektrik Üretim Genel Müdürlüğü 116 Personel Alımı

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı (1 Aralık - 10 Aralık) 2015 tarihli ilan ile toplamda 116 personel alımı gerçekleştirecek. Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Sürekli İşçi Alım İlanı alımını Elektrik Teknisyeni, Elektronik Teknisyeni ve Makina Teknisyeni olarak gerçekleştireceğini duyurdu. Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü personel Alım İlanı (1 Aralık - 10 Aralık) Genel Şartlarını haberimizde bulabilirsiniz.

 

Artvin, Balıkesir, Aydın, Kayseri, Muğla, Muş, Siirt, Osmaniye, Hatay ve Afyon'da çalışmak üzere Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Sürekli İşçi Alım İlanı (1 Aralık - 10 Aralık) tarihleri arasında personel Alımı gerçekleştirecek. Alınacak personel sayısı toplamda 116 kişi olarak açıklandı. Alım yapılacak olan bölümler ise Elektrik Teknisyeni, Elektronik Teknisyeni ve Makina Teknisyeni olacak. Açıklanan ilana iişkin yapılan yazılı açıklamada, Alım yapılacak yer olarak Artvin, Balıkesir, Aydın, Kayseri, Muğla, Muş, Siirt, Osmaniye, Hatay ve Afyon''da çalıştırılmak üzere 116 Personel alımı yapılacağı açıklandı. 116 personel alımı ilanına başvuru yapmadan önce özellikle sizlere aşağıda verdiğimiz Genel Şartlara göz gezdirin.

 

1- Elektrik Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların

 

EML/Teknik Lise ve Dengi okulların "Elektrik", "Elektrik-Elektronik", "Elektrikçilik" bölümleri ile "Elektrik-Elektronik Teknolojisi" bölümünün (Bobinajcılık, Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi, Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü ile Endüstriyel Bakım Onarım) alt dalı mezunu olması.

 

2- Elektronik Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların

 

EML/Teknik Lise ve Dengi okulların "Elektronik", "Elektrik-Elektronik" bölümleri ile "Elektrik-Elektronik Teknolojisi" bölümünün (Büro Makinaları Teknik Servisi, Elektromekanik TaGıyıcılar, Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sist., HaberleGme Sist., Otomasyon Sist.) alt dalı mezunu olması.

 

3- Makina Teknisyeni mesleği için başvuracak adayların

 

EML/Teknik Lise ve dengi okulların "Makine","CNC", veya "Makine Teknolojisi" bölümü mezunu olması.

 

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 116 Personel Alım İlanı için 1 Aralık 2015 Salı günü Başlayan başvurular 10 Aralık Perşembe gününde bitecek.Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanına ilişkin tüm detayları aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak bakabilirsiniz.

 

Editör: TE Bilisim