Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre, Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki personel eksikliğini gidermek ,için fakrlı pozisyon ve niteliklerde alım yapacak. İlgili alım ilanı Devlet personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre ilan hakkında detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesine Bandırma Bor ve Asit fabrikaları işletme Müdürlüğünde Eski hükümlü 2 kişilik boş kadro ile Daim işçi alacak. Buna göre Balıkesir Bandırma ilçesinde bulunan Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne Proses İşçini ( Eski Hükümlü ) olarak lise veya dengi okul mezunu olan 1 Metal Teknolojisi Branşında ve 1 Makne Branşında olmak üzere toplamda 2 Daimi işçi alınacak.

Alımı yapılacak işçi adayları kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında hükümlerine göre Tekirdağ İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındap hizmet merkezine ilgi ilan iç talepte bulunulmuş olup ilanın 08 Mayıs 2018 tarihinde yayımlanması istenmiştir. Buna göre ilgili ilan 08 Mayıs 2018 tarihinde İŞKUR üzerinde yayımlanacaktırç

Adaylar ilgil ilanı İŞKUR resmi intret sayfası üzerinden takip etmeleri ve yayımlandığında www.iskur.gov.tr adresinden başvurularını yapmaları gereklidir. Başvurular İşkur üyeliği oluşurutup ilgili sayfa üzerinden en geç 17 mayıs 2017 tarihine kadar yapılması gereklidir.

Editör: TE Bilisim