Eti Maden İşletmeleri İşçi Alım İlanı 2016
Eti Maden İşletmeleri Eskişehir'de Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı alımı yapacağını duyurdu. Eti Maden İşletmeleri Eskişehir'de Eski Hükümlü İşçi Alım için bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak adına İŞKUR Aracılığıyla alımlar yapacak. Eti Maden İşletmeleri Eskişehir'de Eski Hükümlü İşçi Alım  yapacağını resmi olarak duyurdu. Sizlerde Eti Maden İşletmeleri Eskişehir'de Eski Hükümlü İşçi Alım ilanına başvuruda bulunmak için , haberimizin detaylarını okuyunuz.
 
İŞKUR'un 25 Ocak 2016 tarihli ilanında Eti Maden İşletmeleri Eskişehir'de Eski Hükümlü İşçi Alımı yapacağını açıkladı. İŞKUR ve Eti Maden İşletmeleri, Eskişehir'de Eski Hükümlü İşçi Alımı için yapmış olduğu duyurusunda kendi bünyesinin işçi istihdamını karşılamak adına Eski Hükümlü pozisyonlarına Personel alacak. Peki Eti Maden İşletmeleri İŞKUR aracılığıyla yapmış olduğu hükümlü alımı için Alınacak olan işçilerden başvurularda istenecek olan genel şartlar açıklandı.
 
Eti Maden İşletmeleri Eskişehir'de alacağı eski hükümlü kadrosu için 1 kişi alacak. Peki Eti Maden İşletmeleri'nin Eskişehir'deki hükümlü kadrosuna kimler nasıl başvuruda bulunacak? Peki Eti Maden İşletmeleri işçi alımı ne zaman son buluyor? Eski hükümlü pozisyonuna başvuru yapacak adayların KPSS puanı kaç olmalı?
Tercih Edilen İkametgahlar ve İlçeler 
ÇİFTELER, ESKİŞEHİR MERKEZ, MAHMUDİYE, MİHALIÇÇIK, SARICAKAYA, SEYİTGAZİ, SİVRİHİSAR, ALPU, BEYLİKOVA, İNÖNÜ, GÜNYÜZÜ, HAN, MİHALGAZİ, ODUNPAZARI, TEPEBAŞI
Eti Maden İşletmeleri Eskişehir'de Eski Hükümlü İşçi alımına ilişkin diğer bilgileri haberimizin detaylarında vermiş olduğumuz linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim