ETİ Maden İşletmeleri her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Genel olarak işçi alımları ETİ Maden İşletmeleri tarafından yayınlandıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinde yayınlanan resmi bildiri ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayınlanan bildiri ile ETİ Maden İşletmelerinin 110 daimi işçi alımı gerçekleştireceği duyuruldu.

Hangi Şehir İçin Alım Yapılacak

ETİ Maden İşletmeleri 110 daimi işçi alımı yapacak peki bu işçiler nerede çalışacak. Yayınlanan bildiriye göre alınacak olan personeller Balıkesir şehrinin Bandırma ilçesinde bulunan ETİ Maden İşletmeleri Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü tesisinde istihdam edecek. 
Alınacak olan personellerin bir bölümü lise ve dengi okullarından mezun olması istenirken bir bölümü ise ilgili bölümlerin Meslekyüksek Okullarından mezun olmuş adaylarından seçilecek. Kimya, Elektrik, Elektronik, Makine Teknolojisi ve Endüstriyel Otomasyon bölümlerini bitirmiş Meslekyüksek Okulu adayı toplam 16 kişi alınacak. Lise ve dengi okullarından mezun ise toplam 94 işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular hakkında detaylı bilgi 20 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye İş Bulma Kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulacak olup başvurularında yine İŞKUR'un resmi internet sitesi ve en yakın İŞKUR müracaat merkezinden yapılması bekleniyor. Ayrıntılı bilgi için aşağıda ki linki takip ediniz.

www.iskur.gov.tr
Editör: TE Bilisim